Yuvam Anaokulu

Vizyon: Kendi güçleriyle öz denetimi sağlayan, kendine güvenen, yarının sağlıklı toplumunu oluşturacak çocuklar yetiştiren bir anaokulu olmak.

Misyon: Öğrencilerimizin yeteneklerine ve ihtiyaçlarına göre bir eğitim hizmetini sunmak; bilişsel, sosyal, duygusal, psikomotor, zihin gelişimlerini en üst düzeyde desteklemek ve uygun ortam hazırlamak, okulumuzun eğitim kalitesini arttırmak.

Başarılar:

Servis Bilgisi: Okul servisi yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Toplam kontenjanımız 80 kişidir.

WEB - https://alucrayuvamanaokulu.meb.k12.tr

Adres - YUNUS EMRE MAH. DEĞİŞECEK.... SK. YUVAM ANAOKULU BLOK NO: 20 ALUCRA / GİRESUN

Oyun Odası :1
Öğretim Şekli :Normal Eğitim (Öğlenci ve sabahçı gruplar yoktur. Yarım gün eğitim verilmektedir.)

Yerleşim Yeri - Okulumuz ilçe merkezindedir.

Ulaşım Şehir içi ulaşım yaya olarak ya da ilçe merkezindeki ticari taksilerle sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine Uzaklık 500 m. İl Merkezine Uzaklık 139 Km.